SharePoint Fest Seattle 2019 Agenda 

Monday, 8/19/2019

Room 602/603 Room 608 Room 620 Room 606 Room 607 Room 604 Room 609 Room 611 Room 612 Room 613/614 Room 616/617
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Coffee Break

12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Break

Tuesday, 8/20/2019

Room 602/603 Room 608 Room 620 Room 606 Room 607 Room 604 Room 609 Room 611 Room 612 Room 613/614 Room 616/617 Room 618/619
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Coffee Break

12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Break

Wednesday, 8/21/2019

Room 602/603 Room 608 Room 606 Room 607 Room 604 Room 609 Room 611 Room 612 Room 613/614 Room 616/617 Room 618/619
7:00am
Lobby
7:00 AM — 75 min

Registration and Morning Refreshments

8:15am
9:40am
10:50am
Room 6BC
10:50 AM — 30 min

Expo Hall Opens & Coffee Break

11:20am
12:30pm
Room 6BC
12:30 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:30pm
2:40pm
Room 6BC
2:40 PM — 20 min

Afternoon Break in Expo Hall

3:00pm
4:20pm
5:30pm

Thursday, 8/22/2019

Room 602/603 Room 608 Room 606 Room 607 Room 604 Room 609 Room 611 Room 612 Room 613/614 Room 616/617 Room 618/619
8:00am
9:00am
10:10am
Room 6BC
10:10 AM — 20 min

Coffee Break in Expo Hall

10:30am
11:40am
Room 6BC
11:40 AM — 90 min

Extended Lunch Break in Expo Hall

12:40pm
1:20pm
2:40pm
3:50pm
Room 6BC
3:50 PM — 30 min

Afternoon Break in Expo Hall

4:20pm
6:00pm
Room 602/603
6:00 PM – 8:30 pm

O365 User Group and Champion Meetup

Friday, 8/23/2019

Room 602/603 Room 608 Room 606 Room 607 Room 604 Room 609 Room 611 Room 612 Room 613/614 Room 616/617 Room 618/619
8:00am
9:00am
10:10am
Room 6BC
10:10 AM — 30 min

Coffee Break in Expo Hall

10:40am
11:50am
1:00pm
2:20pm
3:40pm
Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter