SharePoint Fest Conference 2020 Agenda

(Scroll ---> for additional sessions)

Monday, 4/13/2020

Room 206 Room 202B Room 204C Room 207B Room 202A Room 201 Room 209AB Room 208AB Room 203AB Room 204AB Room 207A
8:00am
Level 2 Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
Level 2 Lobby
10:45 AM — 15 min

Coffee Break

12:30pm
Level 2 Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Level 2 Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Coffee Break

Tuesday, 4/14/2020

Room 206 Room 202B Room 204C Room 207B Room 202A Room 201 Room 209AB Room 208AB Room 203AB Room 204AB Room 207A Room 209C
8:00am
Level 2 Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
Level 2 Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Coffee Break

12:30pm
Level 2 Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Level 2 Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Coffee Break

5:30pm

Wednesday, 4/15/2020

Room 206 Room 202B Room 204C Room 207B Room 202A Room 201 Room 209AB Room 208AB Room 203AB Room 204AB Room 207A
7:00am
Level 2 Lobby
7:00 AM — 75 min

Registration

8:15am
9:40am
10:50am
Ballroom A
10:50 AM — 30 min

Expo Hall Opens & Coffee Break

11:20am
12:30pm
Ballroom A
12:30 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:30pm
2:40pm
Ballroom A
2:40 PM — 20 min

Coffee Break in Expo Hall

3:00pm
4:20pm
5:30pm

Thursday, 4/16/2020

Room 206 Room 202B Room 204C Room 207B Room 202A Room 201 Room 209AB Room 208AB Room 203AB Room 204AB Room 207A
8:00am
Level 2 Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments in Expo Hall

9:00am
10:10am
Ballroom A
10:10 AM — 20 min

Coffee Break in Expo Hall

10:30am
11:40am
Ballroom A
11:40 AM — 90 min

Extended Lunch Break in Expo Hall

12:40pm
1:20pm
2:40pm
3:50pm
Ballroom A
3:50 PM — 30 min

Afternoon Break in Expo Hall

4:20pm

Friday, 4/17/2020

Room 206 Room 202B Room 204C Room 207B Room 202A Room 201 Room 209AB Room 208AB Room 203AB Room 204AB Room 207A
8:00am
Level 2 Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration & Morning Refreshments in Expo Hall

9:00am
10:10am
Ballroom A
10:10 AM — 30 min

Coffee Break in Expo Hall

10:40am
11:50am
Ballroom A
11:50 AM — 70 min

Lunch Break, Expo Hall & Sponsor Prize Giveaways

1:00pm
2:20pm
3:40pm
Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter